Over ons

een woordje over ons

placeholder_about_img

Mogen we ons even kort voorstellen?

In 1979 zijn we gestart met onze zaak en 10 jaar later, in 1989, hebben we die uitgebreid en gevestigd op het industrieterrein van Beernem. In 2001 trad onze zoon in de zaak en sinds 2012 neemt hij de fakkel over. Samen met onze eigen monteurs bedienen we onze klanten.

We gaan ervoor om een volledig en uitgebreid aanbod te brengen van topproducten met een correcte prijs/kwalteitsverhouding. U kunt rekenen op een gemotiveerd, dynamisch en geschoold team dat garant staat voor een professionele aanpak en een uitstekende service. Dit door jarenlange ervaring in de tuinbouwsector.

We maken tijd voor een uitgebreid verkoopsgesprek, waar we de noden en wensen van de klant aftoetsen en stellen u dan graag een gepaste machine voor. Zowel voor particulieren als voor professioneel gebruik. Iedere machine wordt volledig uitgelegd en gestart in de winkel. Tips en tricks worden u steevast meegegeven.

Ook voor wisselstukken bent u op de juiste plaats.

Onze troeven

1

De beste kwaliteit

We werken met gerenommeerde merken die hun staat van dienst reeds bewezen hebben. We zijn steeds op zoek naar innovatieve producten. Kortom, we gaan voor kwaliteitsvol, gespecialiseerd materiaal.

2

Uitstekende service

Naast verkoop van machines, is de belangrijkste troef onze eigen gespecialiseerde hersteldienst.

3

Ons assortiment

We hebben verschillende topmerken in huis. We zijn op de hoogte van de laatste nieuwigheden in ons vakgebied en helpen u graag verder met uw specifieke vragen en wensen.

Zaakvoerders

Save