Robotmaaiers

Wat moet u doen voor een perfect onderhouden gazon? Weinig tot helemaal niets: de robotmaaiers klaren de klus bijna vanzelf.

Korte maaitijd
Onze robotmaaiers weten van aanpakken, zo kunt u snel weer onbeperkt gebruikmaken van uw gazon.

Flexibel bij het maaien en opladen
Als de maaier bijvoorbeeld een maaibeurt bij regen afbreekt, bepaalt hij zelf of hij de verloren tijd binnen een vastgesteld tijdvenster (de zogenaamde actieve tijd) inhaalt. Bij aanhoudende regen kunt u de regensensor gewoon uitschakelen. Wanneer de robotmaaier zich in het dockingstation bevindt om op te laden en nog een groot oppervlak moet maaien, laadt hij zich des te sneller weer op. Maar als hij 's nachts vrij heeft, laat hij langzamer en daarmee ook zuiniger op. Hierdoor gaat de accu langer mee en inziet u het milieu en uw portemonnee. Bij heuvelachtig terrein en op dicht en minder dicht begroeide gedeelten van het gazon past de maaier zijn snelheid automatisch aan,k zodat het gazon gelijkmatig wordt afgemaaid.

Perfect verzorgd gazon
De iMow robotmaaier navigeert in de willekeurige modus: in plaats van steeds dezelfde baantjes af te rijden, maait hij zuiver gelijkmatig over het gehele gazon. Bij het maaien versnippert het mulchmes het afgemaaide gras in hele kleine deeltjes, die als waardevolle mest op het gazon blijven liggen.

Installatie mogelijk door ons: in de grond of op de grond.

Kom in deze video te weten welke voordelen de STIHL iMOW® robotmaaier biedt!

Robomow 

Terug naar overzicht