Compressoren/Generatoren

  • PART_Compressoren_SLIDER4
  • PART_Compressoren_SLIDER3
  • PART_Compressoren_SLIDER2
  • PART_Compressoren_SLIDER1

Op plaatsen waar geen elektriciteit beschikbaar is of de capaciteit beperkt is, bieden onze stroomgroepen een waardig alternatief. In ons gamma generatoren vindt u voor elke toepassing een oplossing op maat.

Compressoren
Persluchtoplossignen voor professionals: de compressoren van METABO
Met talrijke compressoren van de Basic-, Power-, en Mega-klasse beschikt METABO over een breed assortiment aan machines voor het produceren van perslucht. Daarmee bieden wij u voor ieder toepassingsgebied de optimale oplossing. Met een groot assortiment aan toebehorendelen en persluchtgereedschappen is METABO bovendien de enige producent van elektrisch gereedschap, die een compleet perslucht-systeem onder één merk aanbiedt.

Onze compressoren zijn krachtig op alle gebieden
Professionals uit de meest uiteenlopende ambachten vinden bij METABO  zeer moderne persluchttechniek voor hun gebied. Hoogwaardige materialen en perfect op elkaar afgestemde componenten makenonze apparaten robuust en betrouwbaar. De instapmodellen van de Basic-klasse zijn vooral geschikt voor een voddige industriële toepassingen. Ze zijn bijzonder compact en daardoor licht en wendbaar in het gebruik. De machines van de Power-klasse zijn optimaal uitgerust voor werkzaamheden in de binnenafwerking of op de bouw.

Metabo

Terug naar overzicht