Hakselaars

  • PART_Hakselaars_FRONT
  • STIHL-GHE150
  • PART_Hakselaars_SLIDER4
  • STIHL-GHE140L
  • PART_Hakselaars_SLIDER1
  • JoBeau

Het verhakselen van houtachtig en zacht tuinafval creëert ruimte. Het levert de basis voor grondstoffen die de tuin opnieuw laten bloeien. Voor toepassingen op het gebied van boomonderhoud, terreinbeheer en bosbouw bieden onze hakselaars compacte en krachtige houtversnipperaars. Het versipperde materiaal is ideaal voor gebruik als compost en opvulling van borders en tuinpaden. Dit is uw bijdrage aan een groene leefomgeving. De hakselaars zijn licht en perfect gebalanceerd zodat 1 persoon deze machine kan bedienen en verplaatsen.

De hakselaar ruimt alles op
We hebben allemaal met hetzelfde probleem te maken. De hoeveelheid groenafval die onze tuin voortbrengt, neemt veel plaats in! Wat kunnen we doen?
De hakselaar kan u helpen. Dankzij zijn hoogwaardige messen snijdt en verhakselt hij alle vormen van vegetatie. Zo creëert u in een handomdraai uw eigen compost.

Geef uw tuin een groen kleedje
Verhakseld groenafval kan dienst doen als een milieuvriendelijke compost. Die wordt gerecycleerd en doet dienst als een waardevolle,natuurlijke meststof voor uw gazon. Wacht dus niet! Zet het maaisel en de hakselresten in een zelfgemaakte meststof om. Die bestaat uit rijke grondstoffen en biedt uw tuin natuurlijke en voor zijn ontwikkeling onontbeerlijke voedingsstoffen. Zo bent u er zeker van dat uw gazon, bloemen en heesters er prachtig bij zullen staan. U en uw tuin blaken van gezondheid.

Synoniem voor betrouwbaarheid
Met een VIKING tuinhakselaar bent u zeker dat u de goede keuze gemaakt hebt. Al 25 jaar lang stelt VIKING zijn technische knowhow in dienst van de particuliere gebruiker. De resultaten: u kunt rekenen op technologische innovaties, betrouwbaarheid en comfort. Voor elke toepassing bieden we een ruim gamma producten aan zodat we altijd de machine hebben die aan uw behoeften aangepast is.

 

GTM Negri

Terug naar overzicht