Tuinbouwtractoren

  • PROF_Tuibouwtr_front
  • PROF_Tuinbouwtr_SLIDER1
  • PROF_Tuinbouwtr_SLIDER2
  • PROF_Tuinbouwtr_SLIDER3
  • Solis

Ze voldoen aan de meest veeleisende gebruiker. Mooi design, dieselmotoren met een grotere cilinderinhoud, een volledig uitgerust instrumentenbord, schijfremmen,…


Toegankelijke servicepunten
Vier is het winnende cijfer. De mogelijkheid om de motor te bereiken langs vier zijden zorgt ervoor dat u snel en vlot de nodige onderhoudswerken kunt verrichten. Want als professionele gebruiker, verkiest u om de hierdoor gewonnen tijd te besteden aan de dagdagelijkse werken met uw vierwiel aangedreven ISEKI trekker.

Gebruiksgemak en rijplezier
De bedieningshendels zijn ergonomisch gegroepeerd. Om vergissingen te vermijden, zijn ze voorzien van duidelijke kleuren. De hydrostatische aangedreven modellen zijn standaard voorzien van cruise controle. Zo kunt u lange afstanden rijden zonder vermoeid te raken. Een uitgekiende multihendel zorgt voor de bediening van verlichting en signaleringslichten. <het bestuurdersplatform staat op 'silent blocs' waardoor trillingen tot een minimum worden beperkt. Het kunststof platform zorgt niet alleen voor een moderne uitstraling, maar voorkomt ook roestvorming.

Wendbaar en productief
De enorme stuuruitslag van deze trekker is uniek. Hierdoor is de ISEKI erg wendbaar en bijzonder productief. Dankzij de hydrolische besturing stuurt u licht op elke ondergrond. Ook de hoge bodemvrijheid biedt voordelen. Bij werken met een middenmaaier is er bijvoorbeeld voldoende ruimte om hindernissen zoals stoepranden gemakkelijk te nemen.

Vele toebehoren mogelijk van verschillende gerenoveerde merken.


Iseki

Terug naar overzicht