Zitmaaiers

Bij zitmaaiers zit al het vakmanschap in één enkele machine: uitmuntende wereldvermaarde technologie gecombineerd met ongeëvenaarde maaikwaliteit. Het resultaat: krachtige, stille en betrouwbare zitmaaiers die voldoen aan de eisen van vandaag.


Wees gerust enthousiast
Dankzij de vlakke vloer kan men links en rechts gemakkelijk op- en afstappen. De bestuurder heeft een comfortabele stoel tot zijn beschikking. Die is voorzien van een hoge rugleuning en is in lengte verstelbaar. Alle hendels zijn binnen handbereik inlaten zich gemakkelijk bedienen. Ook na lang achter elkaar maaien blijft de bediening comfortabel en moeiteloos verlopen.

Bediening
Via twee pedalen wordt de hydrostatische aandrijving bediend, waardoor een traploze instellingen van de rijsnelheid wordt verkregen. De uitvoering met twee pedalen is zo geconstrueerd dat uw hiel op het bestuurdersplatform rust. Met de hydrostatische transmissie past u uw snelheid aan de maaiomstandigheden aan. Tevens is het zeer eenvoudig van rijrichting te veranderen.

Motor
De motor is zo geplaatst in de machine dat zuivere koellucht van de kant van de bestuurder wordt gehaald, waardoor de bestuurder beschermd wordt tegen stof en warmteuitstraling van de motor.


Iseki Grillo

Terug naar overzicht